Resultados:
    Introduce al menos 3 letras para buscar
logo vall de boi
La Vall de Boí

Reserva Vall de Boí

Allotjaments, activitats, rutes.
La Vall de Boí
Reserva Vall de Boí. Allotjaments, activitats, rutes.
...on els Pirineus toquen el cel
Activitats i experiències a
La Vall de Boí
D´aventura, d´hivern, senderisme i molt més
Reservar
Activitats i experiències a la Vall de Boí
La Vall de Boí
D’aventura, de senderisme, de neu i molt més
Reservar
RESERVA AMB NOSALTRES
On Els Pirineus toquen el cel
La Vall de Boí és una destinació turística de muntanya a la comarca de l'Alta Ribagorça, al Pirineu de Lleida, Catalunya. Aquesta vall es caracteritza per la seva bellesa natural i el seu patrimoni cultural, reconegut per la UNESCO com a Patrimoni Mundial gràcies al conjunt d'esglésies romàniques.

A més del patrimoni, la Vall de Boí ofereix una àmplia gamma d'activitats de turisme actiu per als amants de la natura i l'aventura. Des del senderisme, la BTT , l'escalada en roca, aquesta destinació compta amb una gran varietat d'opcions per gaudir de la muntanya a qualsevol època de l'any.

Entre les activitats més populars, podreu descobrir el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, i realitzar la ruta, per contemplar alguns dels estanys més bells del Pirineu. A més, a l’hivern, l'esquí o les raquetes de neu, a l'estació de Boí Taüll.

En definitiva, la Vall de Boí és una destinació ideal per a aquells que busquen combinar la bellesa natural i el patrimoni cultural amb la pràctica d'esports i activitats a l'aire lliure, oferint així una experiència turística única i emocionant.

VISITA EL ROMÀNIC

El Romànic de la Vall de Boí és excepcional per la concentració en un espai reduït d’un nombre tan elevat d’esglésies d’un mateix estil arquitectònic. Aquestes esglésies s’han conservat al llarg del temps gràcies a l’aïllament de la vall fins ben entrat el segle passat.

A la Vall de Boí trobareu vuit esglésies i una ermita romàniques declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO.

El conjunt romànic de la Vall de Boí està format per les esglésies de Sant Climent i Santa Maria de Taüll, Sant Joan de Boí, Santa Eulàlia d'Erill la Vall, Sant Feliu de Barruera, la Nativitat de Durro, Santa Maria de Cardet, l’Assumpció de Cóll i l’ermita de Sant Quirc de Durro.

Descobrir
Descobrir

Activitats a la Vall

Entre grans muntanyes, en plena natura. Mai no has sentit res igual.


On dormir

La Vall de Boí ofereix gran varietat d’allotjaments, des d’hotels, càmpings, turisme rural, apartaments i un hotel-balneari.
Reservar

Què fer

No deixeu res a l'atzar.
Parc Nacional
Parc Nacional d’Aigüestortes, l'únic parc nacional de Catalunya
Outdoor Park
Tota la oferta esportiva i lúdica de la vall
Què visitar
Et proposem opcions per conèixer la nostra vall
Les Falles
Patrimoni Immaterial. Les tradicions només es mantenen vives si se celebren any rere any
Turisme Termal
Desconnecta del món a 1.470 metres d'altitud i a la riba de la Noguera de Tor, en un indret d'alta concentració d'oxigen pur.
De les propietats terapèutiques de les seves aigües se'n té constància des de l'època romana.