Resultados:
    Introduce al menos 3 letras para buscar
logo vall de boi
Contactar amb La Vall de Boí
Nom i cognoms*
Correu electrònic*
Telèfon*
País
Població
Missatge*
Enviar consulta
Dades de contacte
Pg. Sant Feliu, 43. 25527 Barruera, 2
Tel. 973 694 000
vallboi@vallboi.com
www.vallboi.cat
@valldeboi #valldeboi


La Vall de Boí és una destinació turística de muntanya a la comarca de l'Alta Ribagorça, al Pirineu de Lleida, Catalunya. Aquesta vall es caracteritza per la seva bellesa natural i el seu patrimoni cultural, reconegut per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat gràcies al conjunt d'esglésies romàniques.

A més del patrimoni, la Vall de Boí ofereix una àmplia gamma d'activitats de turisme actiu per als amants de la natura i l'aventura. Des del senderisme, la BTT, l'escalada en roca, aquesta destinació compta amb una gran varietat d'opcions per gaudir de la muntanya en qualsevol època de l'any.

Entre les activitats més populars hi ha l'ascensió al Parc Nacional d'Aigüestortes i l'Estany de Sant Maurici, la pràctica d'esquí a l'hivern a l'estació de Boí Taüll, i la ruta dels llacs a l'estiu, on es poden contemplar alguns dels llacs més bells del Pirineu.

En definitiva, la Vall de Boí és una destinació ideal per a aquells que busquen combinar la bellesa natural i el patrimoni cultural amb la pràctica d'esports i activitats a l'aire lliure, oferint així una experiència turística única i emocionant.