Resultados:
    Introduce al menos 3 letras para buscar
logo vall de boi
Entre el cel i la terra
ACTIVITATS D’HIVERN
Boí Taüll. L’estació més alta dels Pirineus
Entre el cel i la terra
Boí Taüll
L’estació més alta dels Pirineus
Escola d’esquí Vall de Boí
9,00 2 opiniones

Classes Particulars d\'Esquí o Snowboard

Amb les nostres classes particulars d'esquí o snowboard de neu obtindràs una atenció personalitzada per millorar les habilitats de cadascú. Els instructors se centren en tècniques específiques, com ara girs, control de la velocitat i postura, adaptant-se a les necessitats de cada alumne. Aquestes classes solen ser més flexibles pel que fa l'horari i poden ser una opció ideal per a aquells que volen aprendre o millorar les seves habilitats de manera més individualitzada.

Desde

51 .00 €
reservar
Roger Gras Guia d’Aigüestortes
10,00 7 opiniones

Excursió amb Raquetes i Telecadira (1/2 dia)

Excursió guiada amb raquetes de neu pujant amb un telecadira de l'estació d'esquí de Boí Taüll fins als 2.300m d'altitud, per iniciar la ruta des de les alçades! Un cop a dalt, començarem el descens amb raquetes gaudint d'unes vistes espectaculars de les muntanyes més altes dels Pirineus i del Parc Nacional d'Aigüestortes, com el mateix Aneto o els Besiberris. Durant l'itinerari ens trobarem amb divertits pendents de baixada que ens permetran gaudir de la neu com si fóssim nens! Acompanyats per Roger Gras, guia acompanyant de muntanya acreditat, apendreu a caminar amb raquetes de neu i a utilitzar correctament el material i descobrireu els secrets i curiositats de l'entorn d'una forma amena i divertida.

Desde

25 .00 €
reservar
Roger Gras Guia d’Aigüestortes

Raquetes de neu: Hora Màgica (1/2 dia)

Petit itinerari d’iniciació amb raquetes de neu per anar a la cerca de l’Hora Màgica, aquell moment entre la posta de Sol i la negre nit on l’ambient es torna especial gràcies a una llum suau que tot ho impregna. La llum de l’hora màgica és coneguda en el món de la fotografia i del cine per la seva qualitat, ideal per capturar imatges de gran bellesa. Acompanyats per Roger Gras, guia acompanyant de muntanya acreditat, apendreu a caminar amb raquetes de neu i a utilitzar correctament el material i descobrireu els secrets i curiositats de l'entorn d'una forma amena i divertida.

Desde

25 .00 €
reservar
Roger Gras Guia d’Aigüestortes

Fem un Cim amb Raquetes! (1/2 dia)

Ruta amb raquetes de neu a la Vall de Boí amb l’objectiu de pujar un cim del Pirineu i gaudir d’unes vistes d’infart! Si no has fet mai raquetes de neu no et cal patir, és una ruta apte per a principiats. El que sí hauràs de portar és bon humor i ganes de caminar! I si ja has fet raquetes alguna vegada i busques itineraris nous aquí tens una bona oportunitat! Acompanyats per Roger Gras, guia acompanyant de muntanya acreditat, apendreu a caminar amb raquetes de neu i a utilitzar correctament el material i descobrireu els secrets i curiositats de l'entorn d'una forma amena i divertida.

Desde

30 .00 €
reservar