Resultados:
    Introduce al menos 3 letras para buscar
logo vall de boi
Activitats i experiències a
la Vall de Boí
Rutes, bicicleta, escalada i molt més
Per als amants del turisme actiu i l'aventura
Situada a la comarca de l'Alta Ribagorça als Pirineus catalans, aquesta vall compta amb una impressionant bellesa natural que ofereix una àmplia varietat d'activitats a l'aire lliure.
La Vall de Boí és una destinació de turisme actiu perfecte per a aquells que busquen aventura i descoberta en un entorn natural impressionant.
Winter is coming...
Activitats d'hivern
A l’hivern la Vall de Boí es tenyeix de blanc i la millor manera de descobrir els seus camins i encants naturals és amb unes raquetes als peus que ens permetran caminar per la neu profunda i fresca de l’hivern sense enfonsar-nos, descobrint així una manera segura i divertida de conèixer els racons i itineraris del parc nacional d'Aigüestortes i estany de Sant Maurici i de la vall, gaudint del paisatge blanc dels mesos d’hivern i del silenci i les sensacions de llibertat que ens ofereix l’alta muntanya.

La Vall de Boí també compta amb una estació d’esquí, Boí Taüll, l’estació d’esquí més alta dels Pirineus on podreu aprendre a esquiar o fer snowboard o perfeccionar la vostra tècnica.

També hi ha diferents itineraris per a l’esquí de muntanya, descobrint cims i valls quasi salvatges.
Reservar
Wellness
Balneario Caldes de Boí
8,33 3 opiniones

Endinsa\'t a les piscines exteriores del Balneari de Caldes de Boí

Gaudeix d´un bany termal a les piscines exteriors del Balneari de Caldes de Boí. Tres piscines ubicades als jardins, amb diferents temperatures (28º, 26º i 8º). Són aigües termals amb propietats minero medicinals i terapèutiques

Desde

5 .00 €
+ Info
Balneario Caldes de Boí
7,60 5 opiniones

Circuit Termal 60’

Una experiència intensa per relaxar el cos i la ment en un entorn natural excepcional. El circuit és d'aigües termals amb propietats minero medicinals i terapèutiques.

Desde

15 .00 €
+ Info
Balneario Caldes de Boí

Hammam

Sauna natural a l'interior de la qual respirarem i ens beneficiem dels efectes terapèutics del vapor que emana l'aigua sulfurada.

Desde

12 .00 €
+ Info
Senderisme, trekking, vies ferrades, raquetes i molt més
Descobreix la nostra vall caminant
La Vall de Boí és un autèntic paradís per al senderista, amb més de 100 kilòmetres de camins senyalitzats, trobareu rutes per a tots les nivells i gustos, des dels camins tradicionals, camins per on homes i animals s’han desplaçat durant molts anys per anar d’un poble a un altre, a rutes pel Parc Nacional d’Aigüestortes amb paisatges d'alta muntanya propis del Pirineu.

El parc nacional compta amb dues entrades principals, una per Aigüestortes amb una zona més tranquil.la sense dificultat i l’altre per Cavallers, una zona més rocosa i amb un paisatge realment fascinador.
Reservar
Ràfting, barrancs, escalada, vies ferrades...
Activitats d'aventura
Cicloturisme
Rutes planes pel fons de vall i rutes més exigents d'alta muntanya
BTT.

A la Vall de Boí trobareu diferents possibilitats per anar en bicicleta de muntanya, des de rutes planes per les riberes del fons de la vall, per camins i pistes forestals fins a rutes més exigents per prats alpins d'alta muntanya i boscos de pi negre.

Reservar