Resultados:
    Introduce al menos 3 letras para buscar
logo vall de boi
Si ets agència de viatges
RESERVA VALL DE BOÍ
Tota l'oferta turística de la nostra destinació en un sol canal
Contracta directament amb el proveïdor
CANAL PER A AGÈNCIES DE VIATGES

RESERVA VALL DE BOÍ
És una plataforma que permet comunicar a proveïdors turístics amb les Agències de Viatge. A reservavalldeboi.com trobaràs tot tipus de productes turístics (inclòs allotjaments, hotels, apartaments, cases rurals, activitats turístiques, etc…).
L'objectiu és crear una gran oferta de producte perquè les agències puguin entrar i comprar producte turístic de manera senzilla. A reservavalldeboi.com trobaràs una gran varietat i, en molts casos, podràs accedir a producte que no trobaràs a altres distribuïdors.

Com funciona?
Tots els nostres proveïdors treballen amb disponibilitat real i venda en línia, de manera que la fiabilitat de la compra és molt alta. La transacció es produeix entre les Agències de Viatges i el proveïdor, per la qual cosa cada compra o reserva s'entén una transacció directa entre les dues parts.reservavalldeboi.com no intervé per res a la reserva de producte, únicament proporciona la plataforma que permet posar a contacte ambdós sectors, per la qual cosa no garanteix ni ofereix suport en la seva execució.


A més de les agències de viatges, poden comprar particulars?
Sí, però no es poden donar d'alta de manera que no poden accedir als preus d'agències (restant les comissions). reservavalldeboi.com exigeix el registre de cada agència de viatge i no admet l'alta de les persones físiques o jurídiques que no compleixin estrictament aquest requisit (que siguin efectivament agències de viatge).

Condicions de compra
En cas de comprar a través de reservavalldeboi.com, en tractar-se d'una transacció directa amb el proveïdor, vostè ha d'acceptar condicions de compra del proveïdor al qual està comprant el producte turístic. És a dir, reservavalldeboi.com no estableix les condicions de compra, és el propi proveïdor (cadascú de forma individual) el que determina si cal pagar bestreta, el mètode de pagament (TPV o transferència) i les fórmules de cancel·lació. Per tant, les condicions a l’hora de reservar cases rurals, allotjaments o activitats poden variar. Per això és molt important que pari atenció a aquest apartat abans d'efectuar la compra del producte.

Què costa treballar amb reservavalldeboi.com?
reservavalldeboi.com no té cap cost. La seva agència pot entrar a la nostra plataforma, fer cerques i veure el producte disponible.

Què he de fer per començar a treballar?
Treballar amb reservavalldeboi.com és molt senzill. Només cal donar-se d'alta i acceptar les condicions de treball. Immediatament rebreu el codi que us permetrà allotjar-vos i comprar amb descomptes només per a les agències. Recordeu, que encara que la vostra agència rebi immediatament el codi per comprar, reservavalldeboi.com revisarà la vostra sol·licitud i podrà bloquejar el comprador en el moment que detecti que NO es tracta d'una agència de viatges legalment constituïda.

Sóc agència i em vull donar d'alta